Tipping på CSGO

Her en noen forslag til dem som ønsker å tippe på CSGO, Counter-Strike: Global Offensive. Dette er ikke noe man finner på enhver spillside, men i listen som legges frem nedenfor, kan du være sikker på at alle forsyner deg med tipping på CSGO. Det er faktisk et av de mest populære spillene på hele Esports spillarena, så sammenlignet med en del andre, er det lettere å finne spillsider som aksepter tipping på CSGO.

Side Omsetningskrav Bonus Minimum Odds Besøk

Unibet
5x 200% opptil 1000kr 1.40 Hent Bonus

Redbet
11x 100% opptil 2000kr 1.50 Hent Bonus

Spillet Counter-Strike ble sluppet i 1999 og ble umiddelbart en stor suksess. På den tiden var det enten Counter-Strike eller spillet Doom, som var de to første av førstepersonskytespillene som var mest populære.

csgo tipping

Spillet CSGO (Counter-Strike: Global Offensive) ble sluppet i 2012 og er så langt blitt en stor suksess. Ettersom det også er underholdende å se på CSGO, har det også blitt et populært spill å gjette vinneren på. Ettersom CSGO er et av de mest velkjente spillene innen Esports, så er det naturligvis også populært å satse penger på det.

Det vanligste målet med spillet er terrorister vs. antiterrorister. Det ene lagets hovedmål er å plassere en bombe og det andre lagets hovedmål er å stoppe dem. Hvert lag kan ha ulikt antall deltakere, men det vanligste er likevel å være like mange på hvert lag.

Når du setter satser penger på CSGO, satser du vanligvis på vinneren av en turnering eller et spesifikt spill. Det er naturligvis en rekke ulike lag og kamper en har mulighet for å tippe på i CSGO. Et utvalg av de mest kjente lagene presenteres nedenfor.

Kjente CSGO lag du kan tippe på:

  • FNATIC
  • EnVyUs
  • Ninjas in Pyjamas
  • Team Dignitas
  • Flipsid3

Det er under det virkelig store CSGO-turneringene man vil finne størst utvalg av mulige pengespill. Slike turneringer spilles ikke hver uke, så det kan være lurt å følge litt med på når de store hendelsene skal finne sted.

Utvalgte store CSGO hendelser:

  • CS:GO Champions League
  • StarLadder Starseries
  • ESL ESEA Pro League
  • Fragbite Master CS:GO

Spillestrategier på CSGO
Man bør alltid holde et øye med nye lag og formen deres. Noen ganger kan nye lag bli undervurdert, men man skal selvsagt finne det laget, og det er ikke alltid like enkelt. Derfor kan det være lurt å følge med på flere mindre CSGO-turneringer, via ulike streametjenester, når man er ute etter å få et ekstra overtak.

De store kampene, som oftest er mest artig å satse på, har vanligvis ikke den beste oddsen å tilby. Ettersom oddssetterne kjenner godt til de beste lagene, er det lettere å finne et mer gunstig oddstilbud i en kamp som involverer mindre kjente lag.

Lagenes formkurve er alltid viktig. Selv de beste lagene kan ha perioder der de ikke presterer etter evne. Følger man godt med kan man plukke opp dette på et tidligere tidspunkt enn andre spillere.

Når ett spill har fått en nytt kart eller det er foretatt en større oppdatering, er det alltid en mulighet for at det kan dukke opp overraskelser underveis. Dette medfører at enkelte av de mindre meriterte lagene har en bedre mulighet til å gjøre det godt, og det er under slike omstendigheter det kan være lurt å sette pengene sine på underdogen.