Esport stream

Det å følge med på esports gjennom streametjenester, er naturligvis også en stor del av tippingen. Det er gjennom å følge med på spillet en har satt penger på, at en virkelig kan nyte opplevelsen. Det gir deg også muligheten for å kunne analysere spillere og kamper. Akkurat nå finnes det ikke noe tilbud om livetipping på esports, men det kan sannelig dukke opp i fremtiden. Da er en god og solid side, som tilbyr streaming av kampene, noe som absolutt må være på plass for at spillerne skal få nyte spillet til det fulle.

Side Omsetningskrav Bonus Minimum Odds Besøk

Unibet
5x 200% opptil 1000kr 1.40 Hent Bonus

Redbet
11x 100% opptil 2000kr 1.50 Hent Bonus

Det finnes allerede i dag en del gode muligheter når det gjelder streamingtjenester for esports. En av de beste og mest populære sidene er Twitch. Twitch tilbyr både god kvalitet på streamingtjenesten, samt et stort utvalg av forskjellige spill.

Kvaliteten på streamingtjenester som tilbyr esports
Bildekvaliteten er selvsagt en viktig faktor når man skal streame esports. På Twitch og mange andre sider, kan bildekvaliteten justeres i forhold til den enkelte brukers hastighet på internettilkoblingen. En høykvalitets streamingtjeneste vil kreve raskt internett, så noen ganger er en lavere kvalitet å foretrekke, ettersom dette er det eneste valget som vil sikre deg fra at sendingen stopper opp med jevne mellomrom. Derfor er det viktig å undersøke om den aktuelle siden man ser på tilbyr muligheten for å justere bildekvalitet etter hastighet på eget nett.

Kamptilbud
På Twitch finner man et bredt utvalg av ulike esports streamer. Du kan mer eller mindre finne absolutt alt der. Under store turneringer, er det mulig å finne flere ulike streamer for den samme turneringen, slik at man kan følge med på mer enn en kamp om gangen.

Her følger en liste over noen av spillene Twitch tilbyr å streame for deg:

  • League of Legends
  • Starcraft 2
  • Dota 2
  • Counter-Strike: Global Offensive
  • World of Warcraft
  • Heroes of the Storm
  • Diablo