Tipping på Heroes of the Storm

Her kommer litt informasjon om hvordan du kan tippe med ekte penger på Heroes of the Storm. Spillet blir ofte bare kalt for HOTS (Heroes of the Storm). Dette spillet ble sluppet i 2015, så det er et nyere spill sammenlignet med andre spill vi nevner her på denne siden. Det kan være noe vanskelig å finne sider som tilbyr spill på HOTS, ettersom spillet er såpass nytt. Sidene som tilbyr spill på Heroes of the Storm er listet lengre nede.

Side Omsetningskrav Bonus Minimum Odds Besøk

Unibet
5x 200% opptil 1000kr 1.40 Hent Bonus

Redbet
11x 100% opptil 2000kr 1.50 Hent Bonus

Spillet Heroes of the Storm er utviklet av selskapet Blizzard. Spillet har blitt meget populært på kort tid og suksessen ser ikke ut til å avta. Derfor ser vi for oss at også det å tippe med ekte penger på Heroes of the Storm, er noe som kommer til å bli like populært.

heroes of the storm tipping

Ettersom spillet Heroes of the Storm er såpass nytt, kan det potensielt være noe motvilje fra spillselskapene til sette opp odds på kampene. Dette er på grunn av deres mangel på kunnskap om spillerne og de ulike scenarioene som utspilles, derfor blir det også vanskelig å sette korrekte odds. Noe som selvsagt kan by på gode muligheter for de som setter penger på spillet.

Når spillet HOTS blir eldre og mer etablert, og både spillere og spillselskaper blir kjent med dynamikken i spillet, vil det helt sikkert komme flere sider som tilbyr muligheten for å plassere bets med ekte penger på spillet.