Tipp på League of Legends

Første prioritet er å skaffe deg full oversikt over sidene som tar imot spill på League of Legends. Vi har listet noen av dem nedenfor. Oddsen varierer fra side til side. Selv om en side tilbyr den beste oddsen på League of Legends en dag, så kan oddsen forandre seg allerede til neste dag.

Det finnes også velkomstbonuser, som mottas av nye spillere når de registrerer seg og setter inn sitt første innskudd. Det betyr at spillere kan få enda mer penger til å satse på League of Legends, men disse pengene er merket bonus og må ofte omsettes en eller flere ganger før man kan ta dem ut.

Side Omsetningskrav Bonus Minimum Odds Besøk

Unibet
5x 200% opptil 1000kr 1.40 Hent Bonus

Strategier og tips for tipping på League of Legends
LOLtippingInformasjon er nøkkelordet her. Det er det ofte i mange sammenhenger i livet, og gjelder så absolutt når man ønsker å bli en suksessrik League of Legends tipper. Den fundamentale strategien er å konstant og aktivt oppsøke informasjon om de profesjonelle lagene og de lagene som spiller i de store turneringene. Desto mer du vet om lagene og spillerne som møter hverandre, desto større er sjansen for at du vil sette en innsats som gir avkastning. Det er selvfølgelig også et element av flaks i bildet, men det alltid bedre å ha oddsen på din side.

Det finnes tonnevis med informasjon der ute. Ta en kikk på Youtube, Twitch og til og med Twitter, så har du allerede mye data du kan analysere. Dette høres nok kanskje ut som en kjedelig oppgave, men det er likevel nødvendig dersom man ønsker å oppnå suksess med tipping på League of Legends.

Tipping skal naturligvis ses på som noe morsomt, noe som kan “krydre” et spill. Men det er enda mer morsomt dersom man kan tjene en slant på det.