Betsafe esport tipping

Rating: 4.8/5
6x Omsetningskrav
Hent Bonus
100% opptil 3000kr
Betsafe Anmelde
Grunnlagt 2006
norske språk Ja
E-sportspill CSGO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1.80

Betsafe er en velkjent spillside, og tilbyr en rekke muligheter innenfor tipping på ulike spill. Betsafe er et godt valg når det gjelder tipping på esports. De tilbyr hovedsakelig esport tipping på DOTA 2, men dette vil antakeligvis endres over tid. Ettersom interessen for esports er stadig økende, tror vi at flere og flere esports spill vil bli lagt til siden deres. I dag tilbyr de noen få andre spill foruten DOTA 2, et av disse er f.eks. CSGO.

Betsafe ble grunnlagt i 2002. Dette gjør Betsafe til et forholdsvis erfarent spillselskap på dagens marked hvor nye tippingsider stadig dukker opp. Betsafe tilbyr en rekke varierte spillmuligheter, og de startet, ikke overraskende, opp med esports relativt tidlig.

Betsafe ble startet opp i Skandinavia, men har med tiden også vokst seg til som en solid merkevare i andre europeiske land. For tiden vil alle europeiske spillere, som slutter seg til Betsafe, oppnå svært gode velkomstbonuser. Betsafe har flere spesifikke seksjoner for flere land med kundeservice og betalingsløsninger som er skreddersydd for hvert enkelt land.

Hent Bonus Betsafe