Betsson esport tipping

Rating: 5/5
5x Omsetningskrav
Hent Bonus
100% opptil 2000kr
Betsson Anmelde
Grunnlagt 2001
norske språk Ja
E-sportspill CSGO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1.50

Betssons online sportsbook passer bra til esports. Oddsen er konkurransedyktig og velkomstbonusen for nye innskudd er god. Betsson har vært med lenge, når det gjelder online beting. Her kan du tippe på esport spill som Starcraft, CSGO og mange andre. Antallet tilgjengelige esport spill hos Betsson er stadig økende.

Spill du kan tippe på hos Betsson

Hvordan spille på esport hos Betsson?

Det er to måter du kan spille på hos Betsson.

  1. Spill direkte på siden deres.
  2. Last ned Betsson appen til din mobil eller nettbrett

De er nok kanskje ikke de første til å kunne tilby spillerne å velge mellom å spille direkte på siden deres eller å laste ned appen. Likevel synes vi denne valgmuligheten passer våre behov perfekt. Appen som Betsson har utviklet for å spille på eksempelvis esports, har gjort det både morsommere og lettere for oss å tippe på våre favorittlag eller favorittspiller.

Føler man at man er en litt mer gammeldags spiller, så kan man fint spille direkte på siden deres også. Alt du behøver å gjøre er å logge deg inn på din Betsson konto, og finne fram til oddsseksjonen. Her vil du finne fremtidige esport spill som du kan tippe på.

Om Betsson generelt
Betsson er en totalleverandør av sportstipping, kasino, poker og bingo. De har et meget stort utvalg av spill og tilbyr regelmessig allerede aktive spillere ulike typer bonuser og andre gratis tilbud. Siden fungerer optimalt, både for brukere av pc, nettbrett og mobil.

Innskudd- og uttaksmetoder
Det er flere alternativer når det gjelder innskudd og uttak fra siden til Betsson. De mest brukte alternativene er bankoverføring, som f.eks. Trustly, VISA, MasterCard, Skrill og Neteller. Det finnes faktisk enda flere muligheter, noe du kan lese mer om på deres kundeservicesider for innskudd og uttak.

Kundeservice
Når man skal begynne å bruke en ny spillside, så har man alltid noen spørsmål. Heldigvis har Betsson en døgnåpen kundeservice. Live chatten deres bruker vanligvis 30 sekunder på å svare, på e-post tar det mellom 30 og 60 minutter å få svar, og dersom du ringer, vil de antakeligvis svare deg i løpet av 2 minutter eller mindre.

Hent Bonus Betsson