Mobilebet esport tipping

Rating: 3.9/5
10x Omsetningskrav
Hent Bonus
500% opptil 500kr
Mobilebet Anmelde
Grunnlagt 2014
norske språk Ja
E-sportspill CSGO, Dota 2
Minimum odds 1.80

Selv om Mobilebet ikke har vært på markedet like lenge som de andre aktørene vi omtaler her, så kan de likevel være interessante å se nærmere på. For de som tipper på sportsspill så tilbyr de innimellom ekstra bonuser og gratistilbud når man gjør en innsats. De har også en god velkomstpakke til nye spillere.

Hva kan du spille på hos Mobilebet

Hvordan spille på esport hos Mobilebet
Det første man må gjøre er å opprette en konto hos Mobilebet, da kan man spille med ekte penger. Registreringen er forholdsvis enkel. Så kommer spørsmålet om hvordan man ønsker å foreta innskudd. Du kan lese mer om de ulike innskuddsmulighetene under. Når det er gjort, kan du se etter fremtidige esport spill under oddsseksjonen på siden deres. Utvalget av esport spill varierer med sesongen.

For spillere som ikke bruker en ordinær PC og heller foretrekker å bruke mobil eller nettbrett, så er siden tilpasset dette, noe selskapets navn kanskje avslører. Vi synes uansett at det er ganske enkelt å sette en innsats hos Mobilebet.

Om Mobilebet generelt
Siden starten i 2014 har Mobilebet vokst seg stadig mer populær blant spillerne. Oddsen som tilbys er ganske god sammenlignet med andre aktører og de har spesielle programmer for deres mest lojale spillere. Ettersom vi er interessert i å få mest mulig ut av tippingen vår, mener vi at Mobilebet er en aktør som bør vurderes før man skal sette en innsats.

Foruten at de kan skilte med en meget fin sportsbook, så tilbyr også Mobilebet spillerne muligheten til å spille online og på live kasino.

Innskudd- og uttaksmuligheter
Det tar bare et minutt eller to å foreta et innskudd på Mobilebet, avhengig av hvilken innskuddsmetode man bruker. De mest populære er VISA, MasterCard, bankoverføring, Skrill og Moneybookers.

Kundeservice
For å komme i kontakt med kundeservice og Mobilebet, har man tre tilgjengelige valgmuligheter. Man har live chat, som er åpen til spesifikke tider, e-post og det gode gamle brevet. De fleste foretrekker å få hjelp via live chat, men folk har ulik smak. Dersom live chat ikke er åpen på Mobilebet, sender man bare en e-post.

Hent Bonus Mobilebet