Redbet esport tipping

Rating: 4.1/5
11x Omsetningskrav
Hent Bonus
100% opptil 2000kr
Redbet Anmelde
Grunnlagt 2002
norske språk Ja
E-sportspill Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1.50

Dersom du er på jakt etter en side som tilbyr tipping på esports, så er Redbet et godt alternativ. De tilbyr odds på Starcraft, DOTA, League of Legends og en rekke flere. Selv om esport tipping er noe relativt nytt hos Redbet, så finner vi deres utvalg av spill tilfredsstillende. Spesielt under store turneringer som Dreamshack osv.

Tilgjengelige esports spill hos Redbet

Hvordan spille på esports hos Redbet?

For å starte å spille hos Redbet, må man opprette en konto. Når dette er gjort må man foreta et innskudd, dersom man ønsker å tippe med ekte penger. Du finner esport spill, som er tilgjengelige for tipping, i oddsseksjonen.

Heldigvis støtter Redbet sin programvare både pc, smarttelefon og nettbrett. Dette gjør det enklere å tippe med Redbet, uansett hvor vi er. Så lenge vi har tilgang til internett og en nettleser.

Oddsen som tilbys av Redbet er ganske god i esport-sammenheng. Likevel bør man sørge for å ha en konto hos andre spillselskaper som også tilbyr tipping på esport, slik at man alltid har tilgang til de beste spillene. Med internett er tilgang til andre sider bare noen få klikk unna.

Andre aspekter ved siden
Redbet har vært en aktør på markedet siden begynnelsen av dette årtusenet. De hadde tidlig fokuset sitt på sportsbook og poker. Redbet har den største andelen av sine kunder i Skandinavia, men de har også blitt populære i andre deler av Europa. Foruten sportsbook og poker, tilbyr de også ulike kasinospill.

Innskudd- og uttaksmetoder
Ettersom Redbet er et stort, internasjonalt, online selskap, så tilbyr de naturligvis en rekke innskudd- og uttaksmuligheter. Noen av de mest populære er Trustly, Skrill, Neteller, VISA, MasterCard osv. Man kan lese mer om tilgjengelige metoder på siden deres.

Kundeservice
Har du et problem med esport hos Redbet? Ingen fare. Redbet har en rekke ulike kanaler, for at du skal lettest mulig får hjelp fra deres kundeservice. De tilbyr live chat, e-post, telefon og du kan til og med sende dem et brev. Kundeservice er ikke åpen 24/7, noe som ikke er helt optimalt, men åpningstidene er likevel ok, det er åpent fra 09.00 til 01.00 hver dag.

Hent Bonus Redbet