Unibet esports tipping

Rating: 4.2/5
5x Omsetningskrav
Hent Bonus
200% opptil 1000kr
Unibet Anmelde
Grunnlagt 1997
norske språk Ja
E-sportspill CSGO, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2
Minimum odds 1.40

Unibet har et bra utvalg av esports spill å kunne tippe på. Dette inkluderer Starcraft 2, League of Legends og flere andre. Siden deres er kompatibel med både vanlig pc, mobil og nettbrett. Brukergrensesnittet er veldig enkelt å sette seg inn i, og Unibet bør absolutt være en av de sidene spillere bruker til å sammenligne esports odds på.

Tilgjengelige esports spill

Hvordan spille på esports hos Unibet
Ønsker du å spille med ekte penger, må du først og fremst opprette en konto hos Unibet. Deretter har du muligheten til å gjøre et innskudd og da samtidig gjøre krav på en innskuddsbonus. Du vil finne de tilgjengelige esports spillene i odds seksjonen, under kategorien “esport”.

Først velger du laget eller spilleren du vil tippe på, så setter du en innsats. For eksempel, dersom du setter 10 € og oddsen er 2.50, så får du 25 € tilbake dersom du vinner, noe som gir 15 € i ren gevinst.

Andre aspekter ved siden
Unibet er et spillselskap som har eksistert online siden 1997. Foruten å tilby esports, så har de et stort utvalg av andre sportsgrener man kan tippe på, de har et unikt poker program og et prisvinnende kasino.

Spillsiden er kjent for å komme med meget generøse tilbud til sine kunder. Jevnlig deler de ut bonuser og andre gratis tilbud til spillerne.

Innskudd- og uttaksmetoder
Unibet tilbyr deg en rekke innskudd- og uttaksmetoder. Dette inkluderer VISA, MasterCard, Trustly, SKRILL, NETELLER og flere andre. Det finnes mange andre tilgjengelige alternativer også, men disse er de som brukes oftest.

Kundeservice
Dersom du har spørsmål som handler om esports tipping hos Unibet, så er kundeservice tilgjengelige på telefon, e-post og live chat. Kundeservicen hos Unibet fremstår som meget vennlig og hjelpsom.

Hent Bonus Unibet