Tipping på Starcraft

Tipping på StarCraft kan være både morsomt og vanskelig. Første steg på veien mot sette et Esports-bet på StarCraft, er å finne et sted som tilbyr det. Videre følger noen valg du kan benytte deg av for få det til.

starcraft 2 tipping

StarCraft er laget av selskapet Blizzard Entertainment og den første versjonen av spillet ble sluppet i 1998. Den siste versjonen, StarCraft 2, ble sluppet i 2010 og er fortsatt et meget populært spill. Akkurat når det begynte å bli populært å tippe på StarCraft 2 er vanskelig å slå fast, men det var først noen år etter utgivelsen i 2010 at man virkelig merket at det å tippe med ekte penger på StarCraft 2 var blitt populært.

Side Omsetningskrav Bonus Minimum Odds Besøk

Unibet
5x 200% opptil 1000kr 1.40 Hent Bonus

Redbet
11x 100% opptil 2000kr 1.50 Hent Bonus

En av grunnene til at det å tippe på StarCraft har blitt såpass stort, er at spillene blir kringkastet og man kan derfor se spillene i sin helhet og dermed følge med de profesjonelle StarCraft-spillerne. På denne måten har folk blitt kjent med de profesjonelle spillerne, og dette har nok til en viss grad spilt en viktig rolle for skapelsen av interessen for også å kunne plassere bets på StarCraft.

Kommentatorene på spillet har også hatt stor påvirkningskraft på skapelsen av den økte interessen for StarCraft generelt, samt det å sette penger på StarCraft. Deres lidenskap under spillets gang har definitivt fått folk til å åpne øynene for spillet og økt interessen for Esports-bets på StarCraft.

De profesjonelle spillerne har også hatt sin påvirkningskraft på det å tippe med ekte penger på spillene. Profiler som Naniwa og andre sterke personligheter har virkelig gjort folk mer lidenskapelige ovenfor spillet og på den måten også gjort tipping på Starcraft populært.

Den virkelige interessen og populariteten for StarCraft kommer fra Korea. Det var her spillet virkelig slo an i utgangspunktet, og det er også her spillet står sterkest i dag. De beste og fleste av de profesjonelle spillerne kommer fra Korea.