Tipping på DOTA 2

Tipping på DOTA 2

Dersom du er ute etter å tippe på DOTA 2, så har vi kanskje noen tips å tilby deg, før du plasserer din innsats. Nedenfor har vi presentert en liste over noen av de mest populære stedene for tipping på esport, og da spesielt DOTA. Vi har også noen generelle råd for tipping på DOTA, noe som kan være til hjelp.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ version=’1′ ]

Tipping tips for DOTA
Når det gjelder tipping på DOTA, er det en tommelfingerregel om at man alltid har et øye på den profesjonelle arenaen. Hold deg oppdatert på de siste spillene på streamingtjenester som Twitch og Youtube (f.eks. kanalen ESL). Desto mer du vet om de profesjonelle, desto større sjanser har du til å bli en vinnende DOTA tipper. Husk også alltid på å sammenligne oddsen hos de ulike selskapene. Man ønsker alltid å spille til den beste oddsen, og små endringer kan fort bli store. En bonus kan likevel gjøre opp for et dårlig oddstilbud, det blir opp til den enkelte spiller å velge hva som er å foretrekke.

dota2 tipping

Veldig ofte tipper man i DOTA på hvilket lag som kommer til å vinne. Enten det er et spesifikt lag mot lag spill, eller man satser på hvem som kommer til å vinne hele turneringer. Dette fører oss tilbake til tidligere gitt råd, om det å kjenne til og følge med på de profesjonelle spillerne. Dersom du vet hvordan prestasjonene deres har vært den siste tiden, og sammenligner dem, kan du potensielt forutse fremtiden og gjøre en kvalifisert tipping.

Tipping på DOTA med ekte penger
Husk på at tipping er spill som spilles over tid. Ikke sats mer enn du har råd til å tape, og pass på at du noterer ned dine gevinster og dine tap, på den måten kan du analysere resultatene og finne ut om du har en god eller dårlig strategi i forhold til å tippe på DOTA.

Store DOTA turneringer

  • World Cyber Arena WCA
  • DOTA MAJOR Championships
  • The Summit

Om spillet DOTA 2
DOTA 2 ble først sluppet I 2013, etter å ha vært i betaversjon siden 2011. Spillet er produsert av VALVE og er en oppfølger fra Warcraft 3 kartet: Defence of the Ancients (DOTA). Spillet er et av de mest spilte spillene på Steam og interessen for å spille selv, samt å se på at andre spiller, er stadig økende.

Spillet hører til MOBA-sjangeren (Multiplayer Online Battle Arena). To lag, henholdsvis “Dire” og “Radiant”, spiller mot hverandre. Hovedpoenget med spillet er å ødelegge det andre lagets base.