Tipping på Hearthstone

Tipping på Hearthstone

Man behøver ikke å være noe geni for å begynne å tippe på Hearthstone. Likevel er det noen ting som kan være greit å vite om, før man setter første innsats på spillet. Hearthstone er et kortspill, som spilles online mellom to personer. Det er et spill som krever gode evner og en porsjon flaks. Hvordan spillet faktisk kommer til å ende, er aldri sikkert, noe som gjør spillet interessant fra en tippers perspektiv.

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ version=’1′ ]

I denne informasjonsguiden, vil vi presentere noen aktører som tilbyr esports tipping på Hearthstone. Vi vil også dele noen tips som kan være svært nyttige å vite om når du kommer i gang med spillet.

Våre Hearthstone tips og tippestrategier
HeartStonetippingDet første man må gjøre er å finne en eller flere spillsider som tilbyr tipping på Hearthstone. Oddsen på spillet varierer, og er avhengig av den enkelte spillside. Derfor er det alltid lurte å sammenligne oddsen som tilbys på de ulike sidene. Det kan også være lurt å benytte seg av sportsbook-bonusen, som de fleste selskaper tilbyr sine aktive kunder.

Akkurat som Hearthstone, krever også tipping et analytisk sinn og en porsjon med flaks. Så husk på at tipping er noe som foregår over tid, i det lange løp. Selv om du har flere gevinster på rad, så er tipping på den rette Hearthstone spilleren bare begynnelsen, variasjonene kan plutselig bite deg i baken. Derfor er det alltid lurt å ha oversikten over hvor mye du spiller og følge opp din Hearthstone tippestrategi.

Dersom du har bestemt deg for å tippe på Hearthstone, så vil et annet godt tips være å gjøre “hjemmeleksen” din. Det vi mener med det, er at du bør observere de profesjonelle spillerne i Hearthstone, og se hvordan de gjør det. Hvordan er prestasjonene deres før og under en stor turnering? Er de mentalt fokusert, eller er de litt ukonsentrert? Disse tingene kan bety mye for en spillers innsats og for hvordan din bankkonto blir seende ut.

Du kan følge streamer på Twitch, finne Hearthstone kanaler på Youtube og til og med følge spillere på Twitter og Instagram. Informasjon er din venn, og jo mer du vet, jo bedre.